قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

سوءاستفاده پامپئو و خانواده‌اش از امکانات فدرال در بیش از 100 مورد

سوءاستفاده پامپئو و خانواده‌اش از امکانات فدرال در بیش از 100 مورد در حالی که وزیر خارجه سابق آمریکا مشغول هزینه برای گروه سیاسی جدید به منظور رقابت‌ احتمالی در انتخابات 2024 است، بازرس کل وزارت خارجه از ده‌ها مورد نقض قوانین اخلاقی فدرال از سوی وی در دولت قبل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیدبان مستقل وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق این کشور قوانین اخلاقی فدرال را در بیش از ۱۰۰ مورد نقض کرده ‌است.

 

به گزارش «آکسیوس»، این خبر در حالی اعلام شده که وی در حال هزینه برای گروه سیاسی جدید در بین گمانه‌زنی‌ها درباره حضورش در رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ است.

 

نشریه آمریکایی «پالتیکو» گزارش داد که «دفتر بازرس کل شواهدی را پیدا کرده که بیش از ۱۰۰ درخواست از کارمندان وزارت خارجه مطرح شده که با استانداردهای رفتار اخلاقی کارکنان شاخه اجرایی مغایرت دارد و یا سوالاتی را درباره استفاده مناسب از منابع این وزارتخانه مطرح کرده است».

 

این نشریه بر اساس یافته‌های بازرس کل وزارت خارجه آمریکا افزود: درخواست‌ها از سوی خانواده پامپئو که در سه دسته گسترده تقسیم می‌شوند—درخواست برای جابجایی وسایل شخصی، برنامه‌ریزی رویدادهای نامرتبط با ماموریت این وزارتخانه و درخواست‌های متفرقه شخصی—هیچ ارتباط مشخصی با کار رسمی این وزارتخانه نداشته است. وکیل پامپئو در ادعایی، این گزارش را دروغین خواند و آن را رد کرد.

 

این چهره جنگ‌طلب دولت سابق آمریکا در بیانیه‌ای که در اختیار وبگاه خبری آکسیوس قرار گرفت، از قصد خود برای ماندن در واشنگتن و اشتغال در یک اندیشکده محافظه کار به نام «مؤسسه هادسون» خبر داده بود.

 

وبگاه آکسیوس اعلام کرد پامپئو با همسو شدن با یک اندیشکده محافظه‌کار، نزدیکی خود را به مباحثی که برای حزب جمهوریخواه مهم است حفظ خواهد کرد. اندیشکده هادسون، در میان محافظه‌کاران آمریکا محبوب است و آنها این اندیشکده را به عنوان عرصه‌ای برای ابراز پیشنهادات سیاسی می‌دانند.

 

پامپئو در توئیتی هم که روز بعد از بر‌گزاری مراسم تحلیف «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا منتشر کرده بود، نوشت: ۱۳۸۴ روز.

 

آکسیوس در توضیح این توئیت نوشت این رقم احتمالاً روزشماری پامپئو برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکاست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار